dagens ämne.

Dagens ämne är: när man inser sina fel vrf kan man då inte återvända tebax och försöka på nytt
tillägnat min vän melina karalic.

Det mest logiska är nog att säga att det går bara inte, men ligger det så mycket logik i det egentligen?
ligger det någon logik alls i att man inte kan spela tillbaka sitt liv och göra om sina misstag?Nej det finns det inte.Saker är funta som de är och vi måste leva med dem.Kanske ligger logiken i att vi ska lära oss av våra misstag och inte göra om dem? Jag vet exakt vad den här tjejen syftar på och det är gällande kärlek. Men var det meningen att man skulle leva ihop för alltid tror jag inte det skulle ens gå att hitta en anledning att lämna varandra för.Saker blir som det ska vara helt enkelt.En läkare kan inte bota ett brutet hjärta utan det kan bara tiden. Men då kommer vi återigen tillbaka till det här med tiden,varför inte spola fram så smärtan är över när du trycker på playknappen igen?
Här står vi,många frågor och få svar. Jag kan inte svara på din fråga älskling.


Kommentarer
Postat av: melina :)

love u, tack vännen!

2010-02-18 @ 23:00:13
URL: http://buubbii.blogg.se/
Postat av: malin

"Men då kommer vi återigen tillbaka till det här med tiden,varför inte spola fram så smärtan är över när du trycker på playknappen igen?"1. Vi har ingen tidsmaskin!

2. Anledningen till att man inte ska spola över det och trycka på play är för att man ska känna hur förjävlig smärtan känns så att vi vet att om man går tillbaka så kan det sluta med samma smärta och att man helt enkelt inte gör om det.

2010-02-26 @ 07:07:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0