OBS!!!

vi ska ej uppträda imorgon som Ilic skrivit, ni förstår Ilic utelämnade hela sanningen och vi fick nyligen reda på att vi inte ska uppträda. Och vi fick inte ens reda på det utav han.
men iallafall 24april kvarstår och då ska vi uppträda som "förband" till STOR och PATO POOH!!!rösta på min bikini som jag designat själv

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


what Am I tierd off?


lite nytt

Jag tycker verkligen att mitt liv börjar styra upp sig nu. Börjar göra mig iordning för vuxen livet och har en planering.
skolan blir roligare osv. Känner att mitt liv är redigt när jag funnit intresse i saker jag faktiskt kan bli bra på. T.ex jag har börjat designa som in i helvete. Jag har utöver det tvättat kläder som en galning, köpt en kokbok och funderar på att ta en tripp med mamma till IKEA snart. Jag vet inte,så mycket som jag hatar synen på att jag måste växa upp längtar jag också. Ett nytt kapitel.

dags att släppa sorgen och minnas det bra. nej, i den delen har jag inte vuxit upp än. Saker och ärr jag varit med om kommer alltid tära mig dagar då jag faller samman.

och Nej, jag har inte börjat fixa med körkort. Har inte ens börjat övningsköra än. Blir när min ekonomi tycker att det är OK.

Hur vida det blir med musiken är ganska klart. Jag ska ha den tills jag lyckas med den.

ska antagligen gå producent eller poesi på högskolan.

nu vet ni lite mer eftersom jag varit rätt så OFF.

tjo

kjhkjh


Agera min vän

Agera min vän, Varför känns vägen så tom när du var den som berättade för mig hur äventyren skulle sätta sina spår och vandra samma väg. Hur kan den va så tom när du en gång gick här bredvid mig. Men jag ska inte ljuga,den var inte tom då. Jag står vid samma återvändsgränd som förut,hur har jag lyckats gå i cirklar? Men denna gång ensam. Jag är trött,jag orkar inte ens bråka längre,samvetet brukade vaka som en mamma över vad som var rätt och fel. Jag la ner mina svärd och slutade.

Jag är trött på att gå med kapan mot vinden,för det har jag alltid gjort. har hopp om att morgondagen känns anorlunda och att natten inte blir förlång.

Tänkte lägga ut lite old pictures on me
Leave the light on when Im gone


RSS 2.0